AJÁNDÉKÖTLETEK

A szalonban  és a webshopban lehetőség van ajándékkártya vásárlására különböző értékben, vagy akár egyedi csomag összeállítására a személyes igényeknek megfelelően.

IMMUNENNE KEZELÉS

Immunerősítés és teljes relaxáció egy órában.

Az Immunenne kezelés speciálisan összeállított, terápiás hatású illóolajok és esszenciák bedörzsölése, különleges masszázstechnikával, forró lávakövek segítségével.

Az ajándékkártya értéke: 25.000 Ft.

RELAXENNE ARCKEZELÉS

Teljes regenerálás a bőrnek és a léleknek

A Relaxenne arckezelést az érintések különleges minősége, a speciálpontok stimulálása, a szinergikus növényi – és illóolaj-kompozíciók, elixírek és virágesszenciák alkalmazása jellemzi, melyek fiatalító hatásúak és hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat.

Az ajándékkártya értéke: 20.000 Ft

ROSE DE LUXE MANDALA RITUÁLÉ

Különleges drágaköves kényeztetés a rózsa erejével.

Különleges drágaköves kényeztetés, mely a damaszkuszi rózsa kivételes szépítő erejét, valamint a és rózsakvarc sejtmegújító, regeneráló és tisztító hatását ötvözi ebben a kezelésben. A rózsa ereje megtámogatja a nőiességet, erősíti az önbizalmat. A kezelés során 100% tisztaságú, hidegen sajtolt növényi oldják, rügykivonatok, esszenciák, illóolajok kerülnek felhasználásra.

Az ajándékkártya értéke: 40.000 Ft.

SZEMÉLYRE SZABOTT ARCKEZELÉS

Arckezelés az aktuális bőr és lelki állapothoz mérten egyénre szabott hatóanyagokkal..

A Személyre szabott arckezelést az érintések különleges minősége, a speciálpontok stimulálása, a szinergikus növényi – és illóolaj-kompozíciók, elixírek és virágesszenciák alkalmazása jellemzi, melyek fiatalító hatásúak és hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat. A kezelés során 100% tisztaságú, hidegen sajtolt növényi olajok, rügykivonatok, esszenciák, illóolajok kerülnek felhasználásra, személyre szabottan az adott bőr – és lelkiállapottól függően. 

Az ajándékkártya értéke: 33.000 Ft.

Akik már jártak nálam…

Fiatal korom óta nagyon figyelek a bőrömre. Szilvinél biztonságban érzem magam. Jó hogy kapok hasznos tanácsokat az otthoni bőrápolást illetően. Testi, lelki problémáimra itt mindig van megoldás. A gyönyörű környezet pedig teljesen elvarázsol.
Wieslerné Kovács Erika

Szilviben pont az a jó,  hogy ösztönösen ráérez arra, amire aktuálisan szüksége van az embernek. Miközben hatnak a varázslatos  illatok és krémek,  néha szívből nevetünk,  időnként komolyan együttgondolkodunk, sokszor pedig egyszerűen csak hallgatunk, mert a csendnek van ideje épp.  Ilyenkor nem csak a bőrömön látható jól a változás,  de a lelkem is kicsit kisimul és hetekre feltöltődik.
Szász Bea

Szeretettel ajánlom Szilvi kozmetikáját mindenkinek, aki valami igazán különleges élményre vágyik. A gyönyörűen kialakított szalonban természetes kozmetikumokkal, fenséges illatokkal, nagy odafigyelés mellettl lehet szépülni és egy kicsit kiszakadni a rohanó világból.
Erika

Kapcsolat – Információk- Bejelentkezés

Bejelentkezéseidet személyesen, telefonon vagy üzenet formájában is (sms, messenger, viber, e-mail) megteheted. Munka közben a telefont nem mindig tudom felvenni, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, keresni foglak. Kérlek vedd számításba, előfordulhat, hogy ez már csak este vagy másnap fog bekövetkezni.

A webshopon rendelt termékek átvételéhez mindenképp telefonos egyeztetés szükséges!

A Szalon címe:

1123 Budapest,
Kékgolyó u. 15/a I/7/b.

Telefonszám

+36 30 933 1438

Közösségi Média

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján!

 

Üzenet Küldése

1 + 11 =